Ford olajcsere csomag biztos forrásból

Fordja megérdemli a gyári törődést! Ezért mi, a Petrányi Autó Kft-nél létrehoztunk három olajcsere csomag kategóriát:

A bronz csomagot, mely tartalmazza a gyári motorolajat a feltöltési mennyiség figyelembevételével, a gyári olajszűrőt és az olajleeresztő csavart vagy alátétet.

Az ezüst csomagot, melyek a bronz csomag elemein felül tartalmazza a gyári levegőszűrőt is.

És végül az arany csomagot amelyet a fentieken felül kiegészítettünk gyári aktívszenes pollenszűrővel is.

Nem csak a jótállás miatt fontos, hogy eredeti alkatrészekkel legyenek elvégezve a kötelező vagy a köztes szervizek, hanem azért is, mert a Ford mérnökei ezeknek az alkatrészeknek a paramétereivel tervezték meg a motort?

Lehet, hogy külső méretekre például egy utángyártott olajszűrő megegyezik a gyári szűrő méreteivel, de az alkatrész belső kialakításai és áteresztő képessége már nem a gyár által meghatározott legoptimális értékekkel bír.

Erre talán a Ford Focus,Ford C-Max és a Ford Mondeo motorjai a legjobb példák! Ezen típusok nagyon meghálálják a gyári motorolaj és szűrő kombinációját. Más alternatív megoldással történő szervizeléssel megnőhet a folyadék csepp folyósági hajlama és különböző hőmérsékleti viszonyokra rosszabbul reagálnak a forgó, kopó alkatrészek, mely már középtávon is a motor élettartamának a csökkenését okozza.

Az olajcsomagok böngészéséhez klikkeljen az alábbi linkre vagy a képre: keresés

 

Bejelentkezés