Ford dísztárcsával nem csak szebb

Sokan a termék neve miatt arra gondolnak, hogy a dísztárcsának az esztétikai látvány mellett semmilyen egyéb funkciója nincsen.

Tény ami tény, hogy az autógyártók így a Ford is a téli szerelt kerék szezont könnyűfém keréktárcsa helyett acél keréktárcsával kínálják és az autó egészének a megjelenését ez némiképpen rontja, ezért ebből a szempontból csinosíthatjuk szeretett autónkat a dísztárcsák használatával.

Lássuk mire is hasznosak a dísztárcsák még

- a keréktárcsa oxidációja ellen, ami nem csak csúnya, de szerkezeti problémákat is felvet a kerékanyáknál, melyek megszorulhatnak illetve a keréktárcsa a is a kerékagyra szorulhat
- nem garázsban tartott autó esetén a kutyák jelöléseitől, mely elősegíti a korróziót
- használatával a téli útszórások nem érik így az acél keréktárcsát, amely sokkal tovább megőrzi eredeti festését

Gyári négydarabos készletek elérhetőek 14”, 15” és 16”-os méretben, melyek tökéletesen illeszkednek az acél keréktárcsára többek közütt Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo típusokra, nem kell tartani attól, hogy kisebb úthibák miatt ezeket elhagyjuk. Ennél nagyobb méretű Ford dísztárcsa darabos kiszerelésű, mely 17”-os méretig kínál a szépség mellett hasznosságot pldául Ford Kuga, Ford S-Max, Ford Galaxy típusokhoz.

A dísztárcsák böngészéséhez klikkeljen az alábbi linkre vagy a képre: keresés


Bejelentkezés